Müzikseverler Sinem Sayın İle Coşacak… - Son Dakika
Güncel

Müzikseverler Sinem Sayın İle Coşacak…

Müzikseverler Sinem Sayın İle Coşacak…

Henüz küçük yaşlarda müzik yeteneğini ortaya koyan Sinem Sayın, bu ilgisini müzisyen bir aileden gelmenin artısı olarak değerlendirmeyi başarabilenlerden. Öyle ki Sinem,16 yaşında sahneye çıkmaya başladı.

07.03.2018 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Henüz küçük yaşlarda müzik yeteneğini ortaya koyan Sinem Sayın, bu ilgisini müzisyen bir aileden gelmenin artısı olarak değerlendirmeyi başarabilenlerden. Öyle ki Sinem,16 yaşında sahneye çıkmaya başladı. Hatta Ankaralı bir çok grupla çeşitli mekanların yanı sıra, festivallerde de sahne aldı. Genç, sempatik ve hırslı şarkıcı, daha o günlerde ilgi çekmeyi başardı.

2005 yılında Umut Kuzey'in Kral TV'de yayınlanan "Konuşarock" adlı programı çerçevesindeki beste yarışmasında "En İyi Besteci ve Solist olarak haftanın birincisi" oldu ve güzel şarkıcı müziğe daha çok zaman ayırmak, profesyonel olarak devam etmek üzere 2006 yılında Ankara'dan İstanbul'a yerlesti. Bu tarihten sonra bir çok mekanda müzik gurupları ile sahne aldı. Diğer yandan beste çalışmalarına tüm hızıyla devam etti.

Söz ve müzik'i kendisine ait olan, aranjörlüğünü Selim Öztürk'ün üstlendiği ve Klip Yönetmenliğini Barış Benice'nin yaptığı "Zalimin Yüreğine" isimli single GARAJ STÜDYO etiketi ile tum platformlarda yayınlanmaya başladı ve tüm Dijital Platformlarda satışa sunuldu.

Diğer taraftan guzel şarkıcı Sinem Sayın, yeni beste çalışmalarına ve canlı performanslara hız kesmeden devam ediyor. Durum onu gösteriyor ki müzikseverler üretken bir BESTEKAR ve YORUMCU kazandı…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzikseverler Sinem Sayın İle Coşacak… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement