Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo'ya Bırakın - Son Dakika
Güncel

Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo'ya Bırakın

Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo\'ya Bırakın

YENİ! Bingo Matik Serisi, 25. yılında yenilenen ambalajı, parfüm kokusu ve "Nar Lekesinde Bile Etkili" formülüyle zorlu lekelere meydan okuyor!

10.07.2012 16:15

Deterjan sektöründe çeyrek yüzyılı aşkın süredir rakiplerinden farklılaşan yenilikçi ve iddialı marka Bingo, yenilenen logosunun yanı sıra yeni ürün serisi "Nar Lekesinde Bile Etkili" Bingo Matik ile temizliğe yeni bir vizyon getirecek.

Kadınların lekesinden korktuğu için eve almadığı nar lekesinin temizliği için üretilen Bingo Matik Serisi, yeni ambalajı ve özel formülü ile nar lekesini bile kusursuz temizleyerek mükemmeli isteyen kadınların tek tercihi olacak.

Bingo'nun "Nar Lekesinde Bile Etkili" olan özel formülü ile ürettiği Bingo Matik Serisi, diğer lekelerde de mükemmel sonuç yaratacak.

Bingo Matik Sensitive Parfümlü, Bingo Matik Erguvan Esintisi, Bingo Matik Parfümsüz ürünlerinden oluşan seri, farklı bir ürün kullanmaksızın, çıkmayacağı düşünülen lekelerde bile kusursuz temizlik sağlayacak.

Bingo Matik Sensitive Parfümlü'nün efsane bebek kokusu yenilenen özel formülü sayesinde "Nar Lekesinde Bile Etkili" temizlik sağlarken, Bingo Matik Erguvan Esintisi mevsim ne olursa olsun erguvan kokusunu kusursuz temizlikle evinize ve çamaşırlarınıza taşıyacak. Bingo Matik Parfümsüz, hassas ciltler ve alerjik bünyeler için boyasız ve parfümsüz yeni ürünüyle de kadınları en iyi anlayan olduğunu gösterecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nar Almaktan Korkmayın, Lekeleri Bingo'ya Bırakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement