Narr, 'Şefin Masası / Chef's Table' Gecesine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Narr, 'Şefin Masası / Chef's Table' Gecesine Ev Sahipliği Yaptı

Narr, \'Şefin Masası / Chef\'s Table\' Gecesine Ev Sahipliği Yaptı

Girişimci Kadınlar, Sheraton Bursa'da özel "Şefin Masası / Chef's Table" davetlerinin 2.sinde bir araya geldi.

24.10.2013 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sheraton Bursa'nın özel restoranı Narr, usta şef Murat Eren'in liderliğinde önemli isimlerin bir araya geldiği 'Şefin Masası/ Chef's Table' gecelerine Bursalı Girişimci Kadınların katılımıyla 2.kez ev sahipliği yaptı.

Bursa'nın yeni mekanı Sheraton Bursa Oteli, Türk ve Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Narr restoranında her ay 'Şefin Masası'nı usta şef Murat Eren'in liderliğinde iş ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı özel gecelerle devam ettiriyor.

İlki Eylül ayında gerçekleşen 'Şefin Masası' etkinliğinin ikincisi ise yine önemli isimlerin bir araya geldiği bir geceyle devam etti. Gece, Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs ve baş şef Murat Eren'in ev sahipliği ile; Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucusu/ Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Emine Örnek, Kolortek Yönetim Kurulu Başkanı Şühendam Urbay, Pilot Oto Koltukları Finans Müdürü Mefküre Zümbülova, Orplast Yönetim Kurulu Başkanı Nurgül Özselek, avukat Esin Berker ve Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Müfide Karaduman katılımı ile gerçekleşti.

Şef Murat Eren'in tüm ustalıklarını sergilediği mönüde: Sarmısaklı ekmek üzerinde Keçi peynirli kabak sarma, Osmanlı usulü köfteli yörük çorbası kızarmış tereyağı ve gevrek ekmek, soslu salatalık üzerinde taze kabak çiçeği dolması, kendi suyunda pişmiş ciğer sarması, kayısılı ve bademli kuzu dolması, fırında dana kaburga ve umm Ali tatlısı gibi birbirinden lezzetli tatlar yer aldı.

Geceye katılanlara teşekkür eden Sheraton Bursa & Aloft Bursa Otelleri'nin Genel Müdürü Valentin Schoubs; "Sheraton Bursa olarak gerçekleştirdiğimiz ses getiren ve önemli etkinliklerle Bursa'nın yeni buluşma noktası olmayı başardık. Usta şefimizin liderliğinde bu ay ikincisi düzenlenen Şefin Masası gecesine katılan konuklarımıza teşekkür ederiz" dedi. Schoubs ayrıca "Özel Şefin Masası gecelerinde çok önemli isimleri ağırladıklarını ve gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını, bu özel geceleri gelenekselleştireceklerini" belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narr, 'Şefin Masası / Chef's Table' Gecesine Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement