Naz Aydemir Zarafet Elçisi Oldu! - Son Dakika
Güncel

Naz Aydemir Zarafet Elçisi Oldu!

Naz Aydemir Zarafet Elçisi Oldu!

Naz Aydemir, seçtiği zarif takılarla kadınlara sportif şıklığın sırlarını verecek.

20.06.2012 15:31

Sinem Kobal, Burcu Esmersoy, Şebnem Çapa ve Güliz Onursal'ın zarafet elçilerinden biri olduğu Lidyana.com, filenin genç sultanı Naz Aydemir'i de ünlüler kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılan ve Avrupa Şampiyonlar Ligi dörtlü finallerin en iyi pasörü seçilen voleybolcu Naz Aydemir, Lidyana.com için seçtiği takı ve aksesuarlarla kadınlara sportif ama bir o kadar şık olan tarzının püf noktalarını açıklıyor. Lidyana.com'un zarafet elçilerinden biri olduğu için mutlu olduğunu belirten Naz Aydemir, "Spor yaparken bile ağır olmayan zarif takılar takmayı seviyorum. Spor dışındaki zamanlarımda ise 'Takılarım olmadan asla!' diyebilirim." dedi.

Naz Aydemir'in seçimleri, günlük hayatında da takı takmayı seven ancak yalınlığın ön planda olduğu takıları tercih eden kadınlara hitap ediyor. Günün her anında rahatlıkla kullanılabilecek seçimler sade taşlı küpeler, ince ve zarif altın kolye ve bilezikler, derinin ağırlıkta olduğu bilekliklerden oluşuyor. Naz Aydemir'in sade seçimlerini görmek için www.lidyana.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Naz Aydemir Zarafet Elçisi Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement