Nazan Öncel ve Tarkan'dan Düet Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Nazan Öncel ve Tarkan'dan Düet Sürprizi

Nazan Öncel ve Tarkan\'dan Düet Sürprizi

Nazan Öncel'in yeni albümü "Bazı Şeyler" ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te

01.04.2014 13:51

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, kullanıcılarına özel sürprizler sunmaya devam ediyor. Pop müziğin güçlü yorumcularından Nazan Öncel'in, uzun bir aranın ardından yayınladığı yeni albümü "Bazı Şeyler", dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te dinleyicilerle buluşuyor. Nazan Öncel, albümün "Hadi O Zaman" adlı çıkış şarkısında Megastar Tarkan ile düet yapıyor.

Türkiye'nin lider dijital müzik platformu TTNET Müzik'te pop müziğin başarılı sanatçılarından Nazan Öncel'in yepyeni albümünün heyecanı yaşanıyor. Nazan Öncel'in uzun süren sessizliğini bozduğu "Bazı Şeyler" adlı albümü, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te dinleyicilerle buluştu.

"Bazı Şeyler" adlı albüm, geçtiğimiz yıllarda da işbirliği yapan Nazan Öncel ile Megastar Tarkan'ı yeniden bir araya getiriyor. Öncel, müzikseverlere güzel bir sürpriz yaparak, albümün "Hadi O Zaman" adlı açılış şarkısını Tarkan ile birlikte söylüyor.

Albümdeki tüm şarkıların söz ve müziklerinde Nazan Öncel'in kendi imzası bulunuyor. Toplam 10 şarkıdan oluşan "Bazı Şeyler" isimli albümde "Hadi O Zaman" ile birlikte; "Harita", "Bazı Şeyler", "Bir Kapıdan Girdim", "Affola", "Aşk İşini Biliyor", "Bir Umut İşte", "Ceylan", "Dostlar Kahvesi" ve "Ne Güzel Olur" adlı şarkılar yer alıyor.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, Nazan Öncel'in yeni albümünü ve yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nazan Öncel ve Tarkan'dan Düet Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement