Necat Karataş'ın Ramazan Ayı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Necat Karataş'ın Ramazan Ayı Mesajı

Necat Karataş\'ın Ramazan Ayı Mesajı

''Bugün iki güzelliği birden yaşıyoruz.''

20.07.2012 15:01

Bunlardan biri Ramazan-ı Şerif'e kavuşmamız, diğeri ise Mübarek Cuma günüdür. Bu iki güzel günün aynı zamana rastlaması manevi dünyamızı iki kat daha fazla aydınlatmıştır.

Hepimizin bildiği gibi Müslüman Türk Milleti dini günlerine büyük önem vermekte, kendine özgü kutlama ve ibadetlerle geçirmektedir.Dinimiz nasıl sosyal bir din ise, "komşusuna, akrabasına, garibanına, yolda kalmışına, yaşlısına, muhtaçlara, yetim ve öksüzlere…" sahip çıkmamızı istiyorsa Müslüman Türk Milletinin hayat nizamı da buna uygun olarak çerçevelenmiştir.

İslam Dinini bir yaşam şekli olarak kabul eden, onu tüm emir ve yasaklarıyla; değer yargıları ve mukaddesatıyla kabul eden Türk Milleti Ramazan Ayını da buna uygun olarak geçirmektedir.

Bir Allah vergisi olarak ortaya çıkan Milletimizin bu özelliği dünyada emsali görülmemiş bir dayanışmayı da ortaya koymaktadır. Bizi millet yapan, sevinçte ve tasada birbirimize sımsıkı bağlayan işte bu özelliğimizdir.

Bu manalı günleri hak ettiği gibi yaşama dualarıyla, başta tüm dava arkadaşlarımın olmak üzere Türk Milletinin ve tüm hemşehrilerimizin Mübarek Cuma gününü ve Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Necat Karataş'ın Ramazan Ayı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement