Neşeli Ayaklar 2 - Son Dakika
Güncel

Neşeli Ayaklar 2

Neşeli Ayaklar 2

"Neşeli Ayaklar 2/Happy Feet 2" Antartika'nın görkemli manzaraları eşliğinde bu sefer izleyicileriyle 3 boyutlu olarak buluşuyor.

07.12.2011 09:28

"Neşeli Ayaklar"ın devamı olan, Akademi Ödüllü® hit film "Neşeli Ayaklar 2/Happy Feet 2" Antartika'nın görkemli manzaraları eşliğinde bu sefer izleyicileriyle 3 boyutlu olarak buluşuyor.

Step dans ustası olan Mumble'ın bir problem var: küçük oğlu Eric'in koreografi fobisi var. Bu yüzden dansa isteksiz olan Eric evinden ve yakınlarından kaçarak, uçabilen ilginç karakterli penguen Sven ile karşılaşıyor! Mumble'ın, oğlunun karizmatik yeni rol modeliyle yarışta pek de şansı yok gibi görünüyor.

Güçlü kuvvetlerin dünyayı sarsmasıyla işler daha da kötüye gidiyor. Mumble, herşeyi tekrar yoluna koymak için penguen birliklerini ve küçük kerevitlerden devayı balıklarına birbirinden farklı ve çeşitli yaratıkları bir araya getirince, Eric babasının güç ve cesaretini anlıyor."Neşeli Ayaklar 2/Happy Feet 2"yi, "Neşeli Ayaklar/Happy Feet"in yaratıcısı olarak Oscar® ödülü kazanan George Miller yönetiyor. Türkiye'de 3 boyutlu ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek filmin seslendirme ekibinde yer alan isimler şöyle sıralanıyor; Erdoğan Sarp, Ali Gül, Özlem Altınok, Emrah Özertem, Talha Sayar, Mazlum Kiper, Ali Ekber Diribaş, Sungun Babacan, Orhan Kemal Aydın, Sefa Zengin, Murat Şenol, Nüvit Candemir, Özgür Özdural, Güneş Berberoğlu, Ali Düşenkalkar.

George Miller filmin senaryosunu Gary Eck, Warren Coleman ve Paul Livingston ile beraber yazdı. Miller, Doug Mitchell ve Bill Miller aynı zamanda filmin yapımcıları. Chris deFaria, Graham Burke ve Bruce Berman yönetici yapımcılar.. Step dansının fenomen ustası Savion Glover, penguenlerin yapacakları dansı yaratmak için ekipte tekrar yer aldı. Görüntü yönetmeni

David Peers ve animasyon yönetmeni Rob Coleman. Filmde John Powell'ın müzikleri ve ünlü şarkıcı P!nk'in performansları yer alıyor.

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures işbirliği ile, Kennedy Miller Mitchell ile Dr. D. Studios yapımı, bir George Miller filmi olan Neşeli Ayaklar 2/Happy Feet2"yi sunar. Tüm dünyada 18 Kasım'dan itibaren vizyona girmesi planlanan film Türkiye'de 20 Ocak, 2012'de vizyona girecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neşeli Ayaklar 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement