Neslihan Slovakya'dan da Madalya ile Döndü - Son Dakika
Güncel

Neslihan Slovakya'dan da Madalya ile Döndü

Neslihan Slovakya\'dan da Madalya ile Döndü

Kağıtspor'lu Masa Tenisçi Neslihan Kavas, mili takımla gittiği tüm müsabakalardan dereceyle dönüyor.

15.06.2013 15:32

Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımı, Slovakya'da yapılan Uluslararası Turnuvada 2 altın 5 gümüş madalya kazandı. Slovakya'nın Bratislava şehrinde yapılan açık turnuvaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli, masa tenisçisi Neslihan Kavas'ın da aralarında yer aldığı 14 sporcuyla katıldı.

FERDİDE, ÜÇÜNCÜ OLDU

2014 yılında yapılacak olan Dünya Bedensel Engelliler Masa Tenisi şampiyonasına katılabilmek için kota maçları özelliğini taşıyan turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu Masa Tenisçi Neslihan Kavas kendi engel sınıfı olan dokuzuncu klasta ferdilerde üçüncü oldu. Grupta Rusya, Fransa ve Brezilya'lı rakiplerini yenerek grup birincisi olarak yarı finale çıktı. Yarı finalde Polonyalı rakibine yenilen Paraolimpik ikincisi Neslihan Kavas katıldığı turnuvada bronz madalya kazandı.

TAKIMLARDA ŞAMPYİON OLDU

Takımlarda ise Ümran Ertiş ile birlikte 10. klasta yarışan Neslihan Kavas, Rusya'nın 1. ve 2. Takımının yanı sıra Brezilya milli takımını yenerek takımlarda ise şampiyon oldu. Milliler turnuvada 2 altın, 5 gümüş, 6 bronz madalya olmak üzere toplamda 13 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Kota müsabakaları Almanya'da yapılacak turnuva müsabakalarıyla sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neslihan Slovakya'dan da Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement