New York Knicks, NBA Global Games 2015 için Londra'da - Son Dakika
Güncel

New York Knicks, NBA Global Games 2015 için Londra'da

New York Knicks, NBA Global Games 2015 için Londra\'da

Carmelo Anthony ve New York Knicks, Perşembe günü O2 Arena'da Milwaukee Bucks'la karşılaşacakları normal sezon maçı öncesi Londra'ya ayak bastı.

14.01.2015 14:39  Güncelleme: 14:40

Knicks'in, NBA Global Games 2013 kapsamında kazandığı Detroit Pistons maçından sonra İngiltere'nin başkentinde ikinci kez sahaya çıkacağı karşılaşma, Londra'daki beşinci normal sezon maçı olacak.

Havaalanında ayağının tozuyla açıklama yapan Knicks forveti Carmelo Anthony, "Londra'ya geri dönmek çok güzel, burada çok güzel anılarım oldu. 2012 Olimpiyatları'nda ABD Erkekler takımıyla altın madalya kazandım ve ardından 2013'te Knicks formasıyla O2 Arena'da oynadım. 2012 Olimpiyatları hem saha içinde, hem saha dışında, hayatımın en önemli deneyimlerinden biriydi. Burada altın madalya almamızı asla unutmayacağım. Taraftarlar muhteşem ve Perşembe günü oynayacağımız maç için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Tim Hardaway Jr. ise düşüncelerini, "Londra'ya ilk gelişim. Maç için sabırsızlanıyor ve galibiyet istiyoruz. Şehri ve turistik yerleri gezmek farklı bir deneyim olacak. Oyuncu arkadaşlarımın bazıları 2013'te buraya gelmişti. Bu yüzden Perşembe gecesi bize etrafı gezdirebilirler ve onların deneyimlerinden faydalanabiliriz" diye ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel New York Knicks, NBA Global Games 2015 için Londra'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement