"New York’ta Beş Minare" Gebze’de - Son Dakika
Güncel

"New York’ta Beş Minare" Gebze’de

"New York’ta Beş Minare" Gebze’de

Büyükşehir, Kültür Sanat Günleri'yle Vizyondaki Filmleri Vatandaşlarla Buluşturuyor

04.03.2011 14:23  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu ay kent geneline yaydığı Kültür Sanat Günleri ilgiyle izleniyor. Vatandaşlar ücretsiz gerçekleştirilen faaliyetlere aileleri ile birlikte katılarak eğlenme imkanı buluyor. Etkinlikler kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde sinema keyfi yaşandı. Türk Sineması'nın son dönemdeki en dikkat çeken filmleri arasında yer alan Mahsun Kırmızıgül imzalı " New York'ta Beş Minare" adlı film Gebzeliler için gösterildi. Vatandaşların filme yoğun ilgisi nedeniyle Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi tıklım tıklım doldu.

EN GÜZEL ŞARKILAR BU KONSERDE

Ayrıca yine hafta sonunda gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Konseri de ilgi gördü. Gebzeliler Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu'nun seslendirdiği şarkıları keyifle dinledi. Koro şefi ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Bölümü öğretim görevlisi Neşe Sarısözen konserde solo eserler seslendirdi. Türk Sanat Müziği'nin birbirinden değerli eserlerini başarı ile seslendiren Konservatuar TSM Korosu vatandaşların alkışlarıyla karşılandı.

KÜLTÜR GÜNLERİ KOCAELİ'NE YAYILIYOR

Kültür Günleri Gebze'nin yanı sıra bu ay Kartepe, Çayırova ve İzmit ilçelerinde de gerçekleştirilecek. İzmit bu ay Mevlevi etkinlikleriyle Kültür Sanat Günleri'ne dâhil olacak. Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa düzenlenecek Mevlevi etkinlikleri Seka Park içindeki Mevlevi Evi'nde gerçekleştirilecek. İzmit'teki etkinlikler 19 Mart Cumartesi günü başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'New York’ta Beş Minare' Gebze’de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement