Nihat Adıgüzel'in Kızı Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Nihat Adıgüzel'in Kızı Dünya Evine Girdi

Nihat Adıgüzel\'in Kızı Dünya Evine Girdi

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü'nün kızı evlendi.

17.09.2012 11:40  Güncelleme: 14:49

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Nihat Adıgüzel'in kızı düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşen ilk düğün töreni olan, Nurdan Adıgüzel ve Yahya Kemal Bıyıklı çiftinin nikahını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun kıydı. Nikahta, genç çiftin şahitliğini ise  Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü,  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Beylikdüzü eski Belediye Başkan Yardımcısı Yetkin Çavdar, damadın yakını Yusuf Uysal ve Başkan Uzun'un babası Hasan Uzun yaptı.

Düğüne Yaklaşık 1500 Kişi Katıldı

Siyaset, sanat, iş dünyasını ve medyayı bir araya toplayan, yaklaşık 1500 kişinin katıldığı düğünde bir konuşma yapan Başkan Uzun, "genç kardeşlerimizi bu yaşına kadar getiren, onları topluma yararlı bireyler yapan annelerine, babalarına ve üzerlerinde emeği bulunan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Çalışma arkadaşımızın kızı bizimde kızımızdır ve yaşamları boyunca her türlü zorluk, meşakkat ve sıkıntının onlardan uzak olmasını diliyorum" dedi.

Genç Çifte Evlilik Cüzdanını AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü Verdi

Çiftin nikâhı kıyan Başkan Uzun, evlenme cüzdanını gelin ve damada teslim etmesi için cüzdanı Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'ye verdi. Çifti tebrik eden Bülbüllü de "saadet ve mutluluklar " dileyerek evlenme cüzdanını geline teslim etti.

Davetliler "Grup Halimiz Ahvalimiz" İle Eğlendi

Nikahın ardından İlçe Müftüsü Süleyman Küçük Kur'an okudu ve dua etti. Düğünde "Grup Halimiz Ahvalimiz"in seslendirdiği birbirinden hareketli oyun havaları ile eğlenen davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Düğün töreninde davetliler, genç çiftin mutluluklarının ömür boyu sürmesi temennisinde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nihat Adıgüzel'in Kızı Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement