Nikah Sarayı'nın Yeşil Alan Düzenlenmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Nikah Sarayı'nın Yeşil Alan Düzenlenmesi

Nikah Sarayı\'nın Yeşil Alan Düzenlenmesi
05.05.2012 11:45

Beylikdüzü nikah sarayı'nın alt yapı çalışmaları tamamlandı

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaları tamamlanan Nikah Sarayı'nın yeşil alan düzenlenmesine başlanıyor.

Gürpınar Mahallesi`ne kazandırılan Nikah Sarayı`ndaki çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü de alandaki çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Nikah Sarayı bahçesinin düzenlenmesi kapsamında hafriyat alımı, yağmur suyu kanal ve ızgara yapımı ile beton işleri işlemlerinin bitirildiğini açıkladılar. Fen İşleri Müdürlüğü Nikah Sarayı bahçesinin yeşil alanların tamamlanması için ise Park Bahçeler Müdürlüğü'ne teslim etti.

Nişan, düğün ve toplantı gibi organizasyonların yapılabileceği mekanın çok amaçlı olarak inşa edildiğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, konuyla ilgili şunları söyledi: "7 bin metrekare arsa alanı içerisine 6 bin 400 metrekare kapalı inşaat alanına sahip tesis, bodrum artı 2 kat şeklinde olacak. A, B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşacak olan tesisin A ve B bloklarının bodrum katında kapalı yüzme havuzu, fitness center, hamam, sauna ve farklı spor aktivite alanları bulunacak. C bloktaysa, açık yüzme havuzu ve kafeterya gibi mekanlar yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nikah Sarayı'nın Yeşil Alan Düzenlenmesi - Son Dakika


Advertisement