Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği - Son Dakika
Güncel

Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği

Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği

Nizip'te 3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar şenliği başladı.

24.05.2013 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği" etkinlikleri; Hacı Mehmet Okan Parkı'ndan başlayan şenlik yürüyüşü ve Atatürk Anıtı'na çelenk konulması sonrasında, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla açılışı gerçekleştirildi.

Şenliklerin açılış törenine; Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, GAÜN Rektör Danışmanı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Acehan, Nizip, GAÜN Genel Sekreteri Ercan Eroğlu, GAÜN Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir'in yanı sıra çok sayıda öğrenci ve Nizip halkının katılımıyla coşkulu bir şenlik yürüyüşüy gerçekleştirildi.

Üçüncüsü düzenlenen Bahar Şenliklerine büyük ilgi gösteren Nizip esnafına, yürüyüş sonrasında Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan tarafından Gaziantep Üniversitesi yazılı tişört ve şapka hediye edildi.

Bahar Şenliğinin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür "Kültür, Sanat ve Spor etkinlikleriyle daha zengin bir program olacak ve burada özellikle kurumların iletişimiyle birlikte güzel kapsamlı bir şenlik ortamı oluşacaktır. Öğrenciler açısından da faydalı olacağını düşünüyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun ve gelenekselliğinin devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Nizip Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özaslan, "Nizip'te 3. Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği etkinliklerini yapmaktan gurur duyuyoruz. Şehrin gelişimine yön veren Üniversitemiz tarafından kültür, spor ve bahar şenliği etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan Nizip halkına ve bu şenliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nizip 3.Geleneksel Kültür, Spor ve Bahar Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement