Nuri Üysen'e Plaket - Son Dakika
Güncel

Nuri Üysen'e Plaket

Nuri Üysen\'e Plaket

Kaymakam Mehmet Öz Hayırsever iş adamı Nuri Üysen'e yardım ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

21.02.2012 10:29

Kaymakam Mehmet ÖZ, Belen Sarımazı Mahallesinde bulunan Sebati Gönenç İlköğretim Okulunun 33 adet iç kapısının tamamını yeniden yaptıran ve okula bilgisayar alımında destekte bulunan işadamı Nuri ÜYSEN'e yapmış olduğu hizmetler anısına Okul Aile Birliğince hazırlanan plaketi takdim ederek teşekkür etti.

Kaymakam ÖZ ile birlikte okulu ziyaret eden İşadamı Nuri ÜYSEN okulda yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Kaymakam ÖZ, şu anda okulun tüm sınıflarında interaktif eğitim verildiğini, eğitime kazandırmış oldukları bu tür hizmet ve yatırımlarda iş adamlarımızın kendilerine her zaman destek olarak yanlarında olduklarını, katkı ve desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ettiğini belirtti.

İş adamı Nuri ÜYSEN; Sebati Gönenç İlköğretim Okulunda yapılan hizmetleri eski bir eğitimci olarak hayranlıkla izlediğini, aslında eğitime bu kadar önem verdiğinden dolayı ben Kaymakam beye teşekkür ederim diyerek, öğretmen ve öğrencilerin ne kadar iyi bir ortamda derslerini işlerlerse o kadar iyi yetişeceklerini ifade etti. Ayrıca, Okulun dış cephe boyasının ve Bilgi teknoloji sınıfındaki eskiyen bilgisayar ve monitörlerin değiştirilmesi işlerini de yaptıracağı sözünü verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nuri Üysen'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement