Odabaşı, Tekin Akmansoy'u Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Odabaşı, Tekin Akmansoy'u Ağırladı

Odabaşı, Tekin Akmansoy\'u Ağırladı

Tekin Akmansoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret etti.

15.05.2012 13:05

Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden Tekin Akmansoy namı diğer "Kaynanalar" dizisinin uyanık Kayserili tiplemesi Nuri Kantar, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı makamında ziyaret etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, sanatçı Tekin Akmansoy'un ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını belirtti. Ziyaretin kendisini eski yıllara götürdüğünü belirten Başkan Odabaşı; "1974 yıllarda çocukluğumuzun en güzel yıllarında sizin oynadığınız Kaynanalar dizisiyle televizyonla tanışmıştık. O yıllar gerçekten ayrı bir güzeldi. Tekin Bey beni bu ziyareti ile o günlere götürdü" dedi.

Sanatçı Tekin Akmansoy da ziyaretiyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Sayın Başkanımıza bir nezaket ziyaretinde bulundum. Şahsıma gösterdiği ilgi için kendisine teşekkür ediyorum. Gölbaşı'mızın giderek daha da güzelleştiğini görmekten de mutlu oldum" diye konuştu.

Uzun yıllar çeşitli tiyatrolarda görev alan Tekin Akmansoy, meddah geleneğinin sürdürücülerinden biri olarak tanınıyor. Akmansoy, 1974 yılında başlayan Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı Nuri Kantar tiplemesi ile hafızalarda yer edindi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Odabaşı, Tekin Akmansoy'u Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement