ODC, Sigorta Çözümleri Etkinliği'ne Konuşmacı Olarak Katıldı - Son Dakika
Güncel

ODC, Sigorta Çözümleri Etkinliği'ne Konuşmacı Olarak Katıldı

ODC, Sigorta Çözümleri Etkinliği\'ne Konuşmacı Olarak Katıldı

"Deloitte Technology Fast50" ve "Deloitte Technology Fast500 EMEA" listelerinde kendisine yer bulan ODC İş Çözümleri, bilgi ve deneyimlerini düzenlenen etkinliklerle iş dünyasına aktarıyor.

02.04.2015 14:23  Güncelleme: 14:37

ODC İŞ ÇÖZÜMLERİ, "İZİNLİ PAZARLAMA" DÖNEMİNİ SİGORTA ÇÖZÜMLERİ ETKİNLİĞİ'NDE ELE ALDI

Dijital pazarlamanın her kanalında müşterilerine 360 derece çözümler sunan ODC İş Çözümleri, Microsoft Türkiye'nin düzenlediği "Sigorta Çözümleri Etkinliği"ne katıldı. "İzinli Pazarlamaya Hazır Mısınız?" başlıklı bir sunum yapan ODC İş Çözümleri Satış ve Pazarlama Direktörü Sevil Özkan, mayıs ayında yürürlüğe girecek Elektronik Ticaret Yasası ve bu yasa ile birlikte yaşanacak değişiklikleri katılımcılar ile paylaştı.

E-posta ve SMS pazarlama, sosyal medya pazarlama, mobil pazarlama ve online anketler gibi dijital pazarlamanın her kanalında müşterilerine 360 derece çözümler sunan ODC, Microsoft Türkiye tarafından düzenlenen Sigorta Çözümleri Etkinliği'ne konuşmacı olarak katıldı. 26 Şubat'ta Microsoft Türkiye'nin İstanbul Ofisi'nde gerçekleşen etkinliğe katılan ODC İş Çözümleri Satış ve Pazarlama Direktörü Sevil Özkan, "İzinli Pazarlama için hazır mısınız?" başlıklı bir sunum yaptı.

Mayıs ayında yürürlüğe girecek olan Elektronik Ticaret Yasası'nı konu alan sunumda Özkan, "İzinli Pazarlama"nın iş dünyasına getireceği yeni prensipleri aktardı. Pazarlamanın en önemli konularından biri olan "İzinli Pazarlama"nın detaylarına değinen Özkan, müşterilerde spam algısının oluşmaması ve marka ile olan bağının uzun soluklu olması için "izin" faktörünün çok önemli olduğunu vurguladı. Özkan, yürürlüğe girecek olan Elektronik Ticaret Yasası ile markaların farklı kanallardan nasıl nitelikli müşteri verileri toplayabileceklerini, ellerindeki veriyi nasıl anlamlı hale getirebileceklerini aktardı.

10 yıldır finans, sigorta, enerji, perakende gibi farklı sektörlerden 2 bine yakın müşterisine değer katan ODC İş Çözümleri, sektöründe elde ettiği bilgi ve deneyimi düzenlenen etkinliklerle paylaşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ODC, Sigorta Çözümleri Etkinliği'ne Konuşmacı Olarak Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement