Odeabank, E-ticaret'i CordisNetwork'le Bir Üst Boyuta Taşıdı - Son Dakika
Güncel

Odeabank, E-ticaret'i CordisNetwork'le Bir Üst Boyuta Taşıdı

Odeabank, E-ticaret\'i CordisNetwork\'le Bir Üst Boyuta Taşıdı

Bankacılık sektöründe hızlı çıkış yaparak başarılı bir büyüme grafiği çizen Odeabank, CordisNetwork'ten aldığı ödeme sistemleri operasyon hizmetine, Sanal POS hizmetini de ekleyerek e-ticaret hedefini büyüttü.

16.06.2014 09:45

Cardtek Group şirketlerinden CordisNetwork'ün PayFOR e-ticaret ödeme sistemleri çözümünü kullanmaya başlayan Odeabank, e-ticaret alanında sanal mağaza üye işyeri anlaşmaları yapan bankalar arasında yerini aldı. Banka tarafına sağladığı kolaylıklar kadar, üye işyerinin farklı sistemlerle de hızla ve kolayca entegrasyonunu sağlayan platform, farklı bankaların taksit ve loyalty uygulamalarını da destekleyerek kart kullanıcılarına büyük avantajlar sağlıyor.

CordisNetwork Odeabank'a PCI-DSS onaylı, 3D Secure ve Secure code sertifikasyonlu Sanal POS hizmeti ile güvenli bir platform üzerinden yüksek performanslı operasyon ve 7/24 yardım merkezi hizmeti veriyor. Esnek ve parametrik teknolojik özellikleri ile banka sistemlerine kolayca entegre edilen sistem bankanın operasyonel yükünü azalttığı gibi firma bazlı detaylı raporlama, anında üye işyeri bilgilendirme, gün sonu ve mutabakat işlemleri çeşitliliğiyle iş yerlerine satış süreçleri etkin kontrol ve yönetim olanağı sunuyor.

Yeni platform, yeni e-ticaret anlayışı…

Bankalara sağladığımız teknoloji ve hizmetlerin bir kısmını artık Cordis4NET ürün ailesi ile revize ederek e-ticaret firmalarına ve ödemeye aracılık eden PSP firmalarına özel çözümler de ürettiklerini belirten CordisNetwork Genel Müdürü İbrahim Durak, 6493 sayılı yasasının firmalara getirdiği yükümlülüklerle ilgili de yardımcı olmayı amaçladıklarını belirtti. CordisNetwork'ün e-ticaret konusunda geliştirdiği tüm çözümler ve altlarındaki özellikler isteğe bağlı olarak parça parça da satın alınabiliyor. Tek platformda Sanal POS, toplu otorizasyon, 3D Access Control Server, tek tuş ile alışveriş, güvenli saklama ve tokenizasyon, takas, mutakabat ve bunun gibi tüm ihtiyaçlar destekleniyor. CordisNetwork bu yenilikçi ürün çeşitleriyle hem e-ticarete olan güveni hem de e-ticaretin pazardaki payını artırmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Odeabank, E-ticaret'i CordisNetwork'le Bir Üst Boyuta Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement