'Oğlum Yavaş Yavaş Eriyor' - Son Dakika
Güncel

'Oğlum Yavaş Yavaş Eriyor'

\'Oğlum Yavaş Yavaş Eriyor\'

Samsun'un Bafra İlçesi'nde iki yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası beyninde hasar oluşup, yatağa bağımlı hale gelen 30 yaşındaki İsmail Parlak'ın vücudunda yaralar oluştu.

15.02.2013 13:46

Samsun'un Bafra İlçesi'nde iki yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası beyninde hasar oluşup, yatağa bağımlı hale gelen 30 yaşındaki İsmail Parlak'ın vücudunda yaralar oluştu. Gittikleri doktorların iyileşeceğini söylemesine rağmen yaraların her geçen gün büyüdüğünü belirten baba Mehmet Parlak, "Oğlum adeta yavaş yavaş eriyor" dedi.

Evli ve 2 çocuk babası İsmail Parlak, iki yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından beyninde hasar oluştu ve felç oldu. Yatağa bağımlı yaşamaya başlayan İsmail Parlak, sürekli yatar durumda olduğu için vücudunun çeşitli bölgelerinde yaralar çıktı. Yaraların her geçen gün büyüdüğünü söyleyen baba Mehmet Parlak, tedavi için birçok doktor ve hastaneye gittiklerini belirterek "Oğlum da, bizde çok acı çekiyoruz. Derdimize çare arıyoruz. Gitmediğimiz özel ya da devlet hastanesi kalmadı. 2 yıldır neredeyse hastanelerde yaşıyoruz. Oğlum gözümün önünde eriyip gidiyor. Önceleri biraz daha iyiydi şimdi yaraları gittikçe büyüyor. Her gittiğimiz hastanede yaraların kapanabileceğini söylüyorlar ama günden güne daha da büyüyor ve yayılıyor. Kazadan sonra beyine giden sinir damarları hasar görmüş ve beyninde ödem oluşmuştu. Düzelmesi için umudumuz vardı. Derdimize deva arıyoruz" diye konuştu.

ÇOCUKLARINA GÖSTEREMİYORUZ

Mehmet Parlak, "Gelinim de perişan durumda. Oğlumun pansumanını evde kendisi yapıyor. Dolayısı ile çocuklarıyla da ilgilenemiyor. Çocukları babalarının hastalığını soruyor görmek istiyorlar yaralarından dolayı gösteremiyoruz. Gözlerimizin önünde günden güne eridiğini görmek çok kötü bir duygu. Psikolojimiz de bozuldu. Oğlumun iyileşmesi için yardım istiyoruz" dedi. - Samsun/ Bafra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Oğlum Yavaş Yavaş Eriyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement