Öğrenciler Yılı Konserle Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler Yılı Konserle Bitirdi

Öğrenciler Yılı Konserle Bitirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın klasik gitar, bas gitar, elektro gitar ve yan flüt öğrencileri, Yıl Sonu Konserini gerçekleştirdi.

15.06.2013 15:46

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı klasik gitar, bas gitar, elektro gitar ve yan flüt öğrencileri eğitimlerini Yıl Sonu konserleriyle bitirdi. Leyla Atakan Kültür Merkezi'ndeki konserde öğrenciler muhteşem eserler seslendirdi. Yıl Sonu konserine öğrencilerin velilerin yanı sıra Kocaeli halkı da yoğun ilgi gösterdi.

ESERLER EĞİTMENLERLE BİRLİKTE SESLENDİRİLDİ

Büyükşehir Konservatuvarı klasik gitar ve yan flüt öğrencileri konserlerinde eğitmenleri Seda Betül Ay ve Işıl Baltacı ile yaptıkları düetlerle geceye damgalarını vurdu. Klasik gitar öğrencisi Baran Büyükaslan kendi bestesini Seda Betül Ay ile seslendirirken dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

ÖĞRENCİLER DİNLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

Konsere gelenleri müzik dünyasında yolculuğa çıkaran öğrenciler, dinleyicileri farklı tarzlarda seslendirdikleri eserlerle büyüledi. Dinleyiciler, öğrencilerin başarılarını takdir ederken eğitmenlerini başarılarından dolayı kutladıklarını belirtti.

EĞİTMENLERE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konservatuvarı'nın klasik gitar, bas gitar, elektro gitar ve yan flüt öğrencilerinin Yıl Sonu konserinin sonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvarı Eğitmeni Sencer Özbay konser veren eğitmen arkadaşları Caner Özkan, Seda Betül Ay ve Işıl Baltacı'ya çiçek vererek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrenciler Yılı Konserle Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement