Öğrencilere Obezite Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Obezite Anlatıldı

Öğrencilere Obezite Anlatıldı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik Obezite eğitimi verildi.

03.04.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Muharrem Kaya tarafından ilkokul öğrencilerine zararlı alışkanlıklar, zararlı yiyecekler, diyabet ve obezite hastalıkları hakkında seminer verildi.

Akçakale Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Muharrem Kaya tarafından çocuklara verilen seminerde zararlı alışkanlıklar, zararlı yiyecekler, diyabet ve obezite hastalıkları ile ilgili öğrencilere çizgi filmler izletildi.

Akçakale Halk Kütüphanesinde düzenlene seminere Akçakale Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Muharrem Kaya'nın yanı sıra Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, Akçakale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay, öğretmenler ve ilkokul öğrencileri katılım gösterdi.

Düzenlenen seminerle ilgili Akçakale Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Muharrem Kaya yaptığı açıklamada, "Akçakale Sosyal Güvenlik Merkezi olarak bugün öğrencilerimizle birlikte onlara sosyal güvenlik bilincinin aşılanması gerek kendileri için gerek aileleri için sosyal güvenliğin ne anlama geldiği, özellikle çocukları bilgilendirme adına işlem yapılması konusunda kendilerine bilgiler verdik. Bu bilgilerimizi bundan sonrada Akçakale ilçemizdeki tüm kesimlere vermek için gayretimiz ve mücadelemiz olacak. Burada temel amacımız buradaki toplumu, sosyal güvenliğin bütün felsefesini kendilerine küçüğünden büyüğüne kadar yerleştirmek ve sonuç itibarı ile Akçakale'de farkındalık ve ayrıcalık yaratmak genel temennimizdir. Bundan sonra bu programlarımızı sık sık yapacağız" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Öğrencilere Obezite Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement