Öğrencilere Yardım Kermesi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilere Yardım Kermesi

Öğrencilere Yardım Kermesi

Çatalca Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından düzenlenen dayanışma kermesinin açılışını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara gerçekleştirdi.

14.05.2012 23:39  Güncelleme: 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği tarafından düzenlenen dayanışma kermesi Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde açıldı. Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın da katıldığı açılış törenine bir çok davetli katıldı. Hayırseverlerin katkıları ile düzenlenen kermesin açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Cem Kara, "Kermeste satılan ürünler tamamıyla kadınların üretmiş olduğu el emeği göz nuru ürünlerdir. Burada emek harcayan herkesi tebrik ediyorum.

Çünkü buradan sağlanan gelir öğrencilerin eğitimine aktarılmaktadır" dedi. 13 Mayıs 2012 Pazar gününün Anneler Günü olduğunu belirten Başkan Cem Kara, konuşmasının sonrasında da kadınların anneler gününü kutladı. Konuşma sonrası kermesi gezen Kaymakam Nevzat Taşdan ve Belediye Başkanı Cem Kara, yetkililerden bilgi aldı.

Kermeste satılan ürünleri de yakından inceleyen Kaymakam Nevzat Taşdan, Belediye Başkanı Cem Kara ve beraberindekiler daha sonrasında kermeste satılan yiyeceklerin bulunduğu kısımda öğlen yemeği yedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilere Yardım Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement