Öğrencilerin Çamur Çilesi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerin Çamur Çilesi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 12 öğrenci 3 kilometre uzaklıktaki okula yolların çamurlu olması nedeniyle ata bağlanmış kızakla gidiyor.

02.04.2015 15:52  Güncelleme: 11:26

Karlıova'da 12 öğrenci 3 kilometre uzaklıktaki okula yolların çamurlu olması nedeniyle ata bağlanmış kızakla gidiyor. Bağlihisar köyünün 3 kilometre uzağındaki 10 haneli yerleşim yerinde öğrenciler, okula gidiş gelişlerinde büyük sıkıntı yaşıyor.Yolun çamurlu olması yüzünden araçla çocuklarını Bağlihisar köyündeki okula götüremeyen veliler, kızakla öğrencileri okullara ulaştırıyor.

Velilerin durumu bildirdiği Kaymakam Levent Yetgin, köyde incelemelerde bulunarak, öğrencilerle görüştü.Okula giderken yaşadıkları sıkıntıyı Kaymakam Yetgin'e anlatan öğrenciler, bozuk yolun yapılmasını istedi.

"Size hizmet etmek için buraya gönderildim"

Kaymakam Yetgin, köy gezilerini vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için yaptığını belirterek, şöyle dedi: "Buradaki öğrencileri kendi çocuklarım gibi görüyorum. Onların çektiği sıkıntıları yerinde gördüm. Hemen çalışmalarımıza başlayarak bu sorunu çözeceğiz. Yeni atandığım için ziyaret edemediğim bazı köyler kaldı. Ben size hizmet etmek için buraya gönderildim."Veli Ethem Teymuroğlu da 12 öğrenciyi okula götürmek için at kullandıklarını, yolun yapılması durumunda çilelerinin son bulacağını dile getirdi.

Öğrencilerin Çamur Çilesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerin Çamur Çilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adsız: Bingöl de nereye giderseniz gidin heryer çamur yollar berbat çöp ler toplanmiyor market sayilari çok az ışıklandırma yetersiz trafik lambalarının olmadığı yerlerden yaya yolundan geçmek çok zor özellikle katılım marketin orasi şalvarlı camii önü ve karşı yollar berbat yürümek çok zor çevre düzeni düzgün değil çok eksik var lütfen verdiğimiz oyların karşılığını verin halkın isteklerini görün ve yapın artık bizlerde insansız bizlerde rahat yaşamak istiyoruz 1 0 Yanıtla

Advertisement