Öğrencilerinden Hedef Belirlemeleri İstendi - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerinden Hedef Belirlemeleri İstendi

Öğrencilerinden Hedef Belirlemeleri İstendi

Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden hedef belirlemeleri istendi.

18.06.2013 11:21

2012-2013 eğitim-öğretim ders yılı sonunda 4 program 7 alan ve 22 dal ile % 90 başarı sağlayan Endüstri Meslek Liseli öğrenciler tatile girdi.

Vizyon sahibi, girişimci, ahlaklı gençlik yetiştirme misyonu taşıyan okulda yıl içinde 80 adet etkinlik yapıldı, 24 adet sosyal duyarlılık projesi gerçekleştirildi.

Seydişehir Anadolu Teknik Lisesi birincisi 12/B sınıfından Murat BALIKÇI,

Seydişehir Teknik Lise birincisi 12/E sınıfından Mehmet TOPAK, Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi 12/AE sınıfından Durmuş Ali ÇETİN okulun en başarılı öğrencileri oldu.

Seydişehir Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Sedat Vural yaptığı konuşmada; "amaçlarının öğrenci-veli-personel-çevre memnuniyetini sağlamak, teknik ve teknolojik açıdan hizmete hazır nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğuna işaret etti.Vural;" Ülke ekonomisinin kalkınması, yabancı sermaye girişinin hızlanması, yetişmiş nitelikli insan gücüne olan talebi her geçen gün artırmaktadır.Bu nedenle meslek sahibi olmanın ve meslek kültürünün insan ruhunda sağladığı rahatlama öğrencilerimizin davranışlarına da yansımaktadır.

Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ailesi olarak istediğimiz tek bir şey olduğunu belirten Okul Müdür Sedat Vural; "hedef belirleyin ve ilk adımınızı atın göreceksiniz yol önünüzde eğilecektir… engellerle karşılaştığınızda, bizleri yanınızda gölge gibi hizmet için beklerken görecek ve hissedeceksiniz. Unutmayalım ki! Engeller aşılmak için vardır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Öğrencilerinden Hedef Belirlemeleri İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement