Öğretmenlere Sürpriz Hediye - Son Dakika
Güncel

Öğretmenlere Sürpriz Hediye

Öğretmenlere Sürpriz Hediye

Güngören Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününü, ilçedeki öğretmenlerle birlikte Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde kutladı.
Güngören Kaymakamlığı, Güngören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler...

25.11.2013 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güngören Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler gününü, ilçedeki öğretmenlerle birlikte Erdem Bayazıt Kültür Merkezinde kutladı.

Güngören Kaymakamlığı, Güngören Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü programında, emekli öğretmenlerden, stajyer öğretmenlere kadar ilçedeki tüm öğretmenler yer aldı.

Belediye başkanı Şakir Yücel Karaman açılış konuşmasında: "Geleceğimizin temellerinin atılmasında en büyük paya sahip olan öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Öğretmen ismi övgünün ta kendisidir. Biz öğretmenlerimize değer veriyoruz. Bunun için, belediye olarak, öğretmenlerimizin görev yaptığı okulları güzelleştirme ve iyileştirmeye çalışıyoruz. Öğretmenlerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya her zaman hazırız. Geleceğimizin büyüklerini yetiştiren, emek veren siz değerli öğretmenlerimizin tekrar Öğretmenler Gününü Kutluyorum" dedi.

Stajı biten öğretmenlerin yemin töreninin yapıldığı programda, emekli öğretmenlere ise Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi. Program, Güngören'deki okullarda görev yapan müzik öğretmenlerinin konseri ile sona erdi.

Öğretmenlere en büyük sürpriz ise Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'dan geldi. Karaman, öğretmenler günü hediyesi olarak ilçedeki tüm öğretmenler için Safranbolu gezisi düzenlediklerini belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement