Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi Devam Ediyor

Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi Devam Ediyor

"Okullu, Okulsuz Okuyoruz" projesi kapsamında Çat Şehit Üsteğmen Ragıp Yılmaz İlkokulu ve Semerci İlk/Ortaokulunda kitap dağıtımı yapıldı.

23.03.2013 12:44

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Okullu, Okulsuz Okuyoruz" projesi kapsamında Çat Şehit Üsteğmen Ragıp Yılmaz İlkokulu ve Semerci İlk/Ortaokulunda kitap dağıtımı yapıldı.

Çağdaş toplumda gelişmişliğin en önemli ölçütlerinden biri olan okuma alışkanlığını, ilimizde başta temel eğitim ve orta öğretim kapsamındaki öğrenciler olmak üzere, toplumun her yaş düzeyindeki fertlerine kazandırmak, dolayısıyla; okuma eylemini herkes için kalıcı ve düzenli hale getirebilmek ve topluma sağladığı yararların benimsenmesi ve içselleştirilmesi yönünde katkı sağlamak, konuyla ilgili farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen "Okullu, Okulsuz Okuyoruz" projesi adım adım ilerliyor.

Proje kapsamında; Merkez Gazi Osman Paşa İlkokulu öğrencileri tarafından toplanan kitaplar Tokat Valisi Sayın Mustafa TAŞKESEN, eşleri Betül TAŞKESEN; İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Cem GÜL, askeri yetkililer ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat AĞAR'ın da katıldığı programda öğrencilere dağıtıldı.

Tokat Valisi Sayın Mustafa TAŞKESEN ve eşleri Betül TAŞKESEN, öğrencilerle tek tek ilgilenerek toplanan kitapları öğrencilere hediye etti. Büyük heyecanın yaşandığı törende kitaplarına kavuşan çocukların mutlulukları gözlerine yansıdı.

Projenin ilerleyen adımlarında Tokat'ı büyük ve güzel sürprizler bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okullu Okulsuz Okuyoruz Projesi Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement