Kastamonu'da bir genç, sabah saatlerinde yatağında ölü bulundu.
Kastamonu'nun Aktekke Mahallesi Çalıkuşu Sokakta ikamet eden Harun Alifişekoğlu (27), işyerine gitmemesi üzerine arkadaşları tarafından emniyet güçlerine haber verildi. Eve gelen polis, Harun Alifişekoğlu'nu yatağında ölü buldu. Olay yeri incelemenin ardından cumhuriyet savcısı eve geldi. Ölümü şüpheli bulan emniyet güçleri, Harun Alifişekoğlu'nun kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için cenazesini Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.
Öte yandan Harun Alifişekoğlu'nun Defterdarlık'ta işçi olarak çalıştığı ve gece geç saatlerde rahatsızlanarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne gittiği belirtildi.
Serum takılan ve epilepsi hastası olduğu belirtilen Harun Alifişekoğlu'nun hastaneden döndükten sonra gece hayatını kaybettiği belirlendi. - KASTAMONU
Son Dakika › Güncel › Öldüğünü İşe Gitmeyince Öğrendiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?