Olimpiyat Kadrosu, Dokuza Çıktı - Son Dakika
Güncel

Olimpiyat Kadrosu, Dokuza Çıktı

Olimpiyat Kadrosu, Dokuza Çıktı

Kağıtspor kulübü Londra'ya gönderecek sporcu sayısını dokuza çıkardı.

04.05.2012 11:12

Özlem Becerikli'nin Engelli Halterde olimpiyat vizesi almasıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Londra'ya gönderecek sporcu sayısını dokuza çıkardı.

2012 Londra olimpiyatları öncesi Olimpiyatlara bu yıl 10 sporcu göndermeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.Tekvando da Bahri Tanrıkulu, Engelli Judo da Harun Çelik, Serdar Aydın Boks'ta Fatih Keleş, Selçuk Eker, Halterde Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz ve Sibel Şimşek'in ardından Dünya üçüncüsü milli engelli halterci Özlem Becerikli'de olimpiyatlara gidecek dokuzuncu isim oldu.

44 Kişilik Kadroda Yer Alıyor

2010 Yılında yapılan Bedensel Engelliler Dünya Halter şampiyonasında Dünya üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya kazandıran Özlem Becerikli, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ile Görme Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde yer alan 44 kişilik olimpiyat kadrosunun içerisinde yer aldı. 2012 Londra Paraolimpik Olimpiyatları'na katılmayı hak kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başarılı sporcusu olimpiyatlara gidecek dokuzuncu sporcu oldu.

Becerikli,"Londra'dan Madalya İle Döneceğim."

Milli Engelli halterci Hatay Dörtyol'da milli takım kampında olimpiyat çalışmalarını sürdürüyor. Olimpiyatlara katılacağından dolayı mutlu olduğunu belirten Becerikli, "İnşallah ülkemi kulübümüzü ve kentimizi en iyi şekilde temsil ederek madalya ile döneceğim. Bize her zaman destek veren Başkanımız sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi. Bu Yıl yapılacak olan 2012 Olimpiyatlarında sporcularıyla bir çok dalda derece yapmayı hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü olimpiyatlara en çok sporcu gönderecek kulüplerin başında geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Olimpiyat Kadrosu, Dokuza Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement