Ömer Danışın'dan Yeni Albüm - Son Dakika
Güncel

Ömer Danışın'dan Yeni Albüm

Ömer Danışın\'dan Yeni Albüm

Şiir tadındaki şarkılarıyla fantezi müzik severlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Ömer Danış uzun bir aradan sonra sevenleriyle hasret giderdi.

18.10.2012 09:22  Güncelleme: 11:38

Muhteşem Boğaz manzarası eşliğindeki tanıtım gecesinde müzik severleri benzersiz bir müzik ziyafetine kavuşurken Sanatçı dostları da onu yalnız bırakmadı.. Bu özel gecede pek çok ünlü isim de yanında oldu. Boğaz'ın balkonu Uçar Cafe & Restaurant Ayhan Aşan,Murat Kurşun,Yağız,Ferman Toprak,Cengiz Coşkuner,Kalender, Aysun Kaya, Oktay Gürturk, Unal Ecemiş gibi ünlülerin katılımıyla duygu dolu ve unutulmaz bir sonbahar gecesine ev sahipliği yaptı.

Ömer Danış'ın 4,5 yıllık emeğinin meyvesi olan "Kırgın" albümü, 5'i enstrümantal toplam 12 parçadan oluşuyor. Albümde yer alan bir Fatih Kısaparmak parçası hariç diğer bütün parçalar Ömer Danış imzasını taşıyor. Fatih ve Şebnem Kısaparmak'ın muhteşem şiir yorumları Ati Müzik tarafından aranjesi yapılan albümün tadına tat katıyor. Sevenlerinin sabırsızlık ve özlemle beklediği, hikayesi adında gizli olan "Kırgın", müzik gece de müzik severlerden tam puan aldı.

İlk albümü olan "Beni Köyümün Yağmurlarında Yıkasınlar" ile bir anda tüm Türk halkının ve müzik otoriterlerinin dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran, Ömer Danış, fantezi müziğine yeni bir yorum getirdi. Seda Sayan, Bülent Ersoy, Kibariye, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz gibi sanatçılara verdiği şarkı sözleriyle ve yaptığı besteleri ile de adından söz ettiren Danış, 8. albümü "Kırgın" ile adeta büyülüyor. Duygulu, hüzünlü ve özlem dolu bir albüm olan "Kırgın" kısa zamanda dinleyenlerinin gönlünde taht kuracak gibi görünüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ömer Danışın'dan Yeni Albüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement