Önüne Gelen Müdahale Ediyor - Son Dakika
Güncel

Önüne Gelen Müdahale Ediyor

Önüne Gelen Müdahale Ediyor

Ekrem İmamoğlu, ülkedeki eğitim sisteminin korumasız bir hale getirildiğine dikkat çekti.

28.09.2012 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim İş Sendikası 1 Nolu Şubesi'nin ilçe merkezine gerçekleştirdiği ziyarette konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ülkedeki eğitim sisteminin korumasız bir hale getirildiğine dikkat çekti.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve heyeti, Eğitim İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Erkan Aksoy ve beraberindekilerle ilçe merkezinde bir araya geldi. Tanışma amacıyla gerçekleşen ziyarette, güncel konular değerlendirildi.

Sendikaların sivil hayatın en aktif kurumları olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, son dönemde eğitim sistemi üzerinde yapılan değişikliklere değindi.

Eğitim sisteminin en uzun vadeli planlama yapılması gereken kurum olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, "En tedbirli koruma mekanizması olması gereken eğitim, şu an en korumasız halinde. Her dönem sistem değişiklikleri yaşıyoruz. Önüne gelen müdahale ediyor. Bunun öğrenci, eğitimci ve velilerde yaşattığı etki düşünülmüyor" şeklinde değerlendirmede bulunarak yaşanan birçok sıkıntının temelinde de eğitim eksikliğinin olduğunun altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Önüne Gelen Müdahale Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement