Sahte doktor ve sahte dişçinin ardından sahte psikolog da yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sahte doktor ve sahte dişçinin ardından sahte psikolog da yakalandı

Sahte doktor ve sahte dişçi olaylarının ardından Ordu'nun Altınordu ilçesinde diploması olmadan ruhsatsız klinikte hastalara seans verdiği belirlenen E.E hakkında yasal işlem başlatıldı.

30.12.2022 14:24  Güncelleme: 16:21

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) gelen bir ihbar üzerine E.E.'nin diploma ve izin belgesi bulunmadan psikoloji kliniği açarak hastaları tedavi ettiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Sahte doktor ve sahte dişçiden sonra sahte psikolog da yakayı ele verdi

RUHSATSIZ ÇALIŞIYORMUŞ

Soruşturma kapsamında E.E.'nin, Yeni Mahalle Bülbül Caddesi'ndeki 'Bir Bilen Psikoloji' adı altındaki ofisinde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Yapılan incelemede iş yerinin ruhsatsız ve vergi levhası olmadığı ortaya çıktı.

Sahte doktor ve sahte dişçiden sonra sahte psikolog da yakayı ele verdi

SERBEST BIRAKILDI

İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve diploması bulunmayan E.E., işlemlerinin ardından savcılığın talimatı üzerine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada E.E.'nin, Ordu'da katıldığı televizyon programlarında da kendisini eğitimci yazar-psikolog olarak tanıttığı öğrenildi.

Sahte doktor ve sahte dişçinin ardından sahte psikolog da yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte doktor ve sahte dişçinin ardından sahte psikolog da yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Bilal Bilal: Sahte bir hayat yaşıyoruz zaten..gülücükler sahte, sevinçler sahte, sevgi sahte, öfke sahte.. 51 2 Yanıtla
  • Necati Kaya: Yeterlilik diploması olmadan bir nevi dolandırıcılık yöntemi ile görevi üstlenme yöntemini bu ülkenin gündemine sokan diplomasiz kifayetsizin Allah cezasını versin. 1 0 Yanıtla

Advertisement