Ordu'da Şüpheli Balık Ölümleri - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Şüpheli Balık Ölümleri

Ordu\'da Şüpheli Balık Ölümleri

Ordu Civil Irmağı'nda çok sayıda balık ölümü yaşandı.

27.09.2012 12:18

Ordu Civil Irmağı'nda çok sayıda balık ölümü yaşandı.

Daha önce birkaç defa balık ölümünün yaşandığı Civil Irmağı'nda yine yüzlerce balık ölümü gerçekleşti. Yaşanan balık ölümleri nedeniyle Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Ordu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Musa Sağlam, balık ölümlerinin gece gerçekleştiğini, gündüz suda hiçbir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Gerekli araştırmaların ve incelemelerin devam ettiğini söyleyen Müdür Sağlam, ırmak üzerinde incelemelerde bulunduktan sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Ordu'da balık ölümü Civil Irmağı'nın denize yakın kısmındadır.

Irmağın güney tarafında balık ölümlerinin olmadığı gözüküyor. Bununla ilgili arkadaşlar incelemelerini çalışmalarını yapıyorlar. Su ve balık numuneleri alındı. Bu numuneleri en kısa sürede laboratuvarlara gönderecekler ve sonuçların en kısa zamanda çıkmasını bekliyoruz. Bu gece şekillenen bir olaydır. Şu an baktığımızda suda bir olumsuzluğun olmadığını gözlemliyoruz. Balıklar rahatlıkla yüzebiliyorlar. Gece şekillenen bu olay ile ilgili çalışmalarımızı yürütmek zorundayız. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Şüpheli Balık Ölümleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement