Orduspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Güncel

Orduspor'da 3 Puan Sevinci

Orduspor\'da 3 Puan Sevinci

Orduspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Ankaraspor'u 3-1 mağlup ederek aldıkları 3 puanla Süper Lig'e doğrudan yükselme iddialarını sürdürdüklerini söyledi.

28.04.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Ankaraspor'u 3-1 mağlup ederek aldıkları 3 puanla Süper Lig'e doğrudan yükselme iddialarını sürdürdüklerini söyledi.

Erkan Sözeri'den sonra mor beyazlı takımın başına getirilen Hüsnü Özkara, ilk maçında aldıkları Ankaraspor galibiyetiyle büyük sevinç yaşadı. Ankaraspor maçını kazanmanın mutluluğu taraftarlarıyla birlikte yaşadığını belirten Hüsnü Özkara, şöyle dedi:

"Öncelikle bu maçı aldığımız için son derece çok mutluyum. Ankaraspor ligin en iyi takımlarından bir tanesi. İyi pas yapan bir takım. Biz bunu biliyorduk ama arkalarında büyük boşluklar olduğunu da biliyorduk. Onların pas yapmasına müsade ettik ama aldığımız toplarla çok iyi çıktık ve gol bulduk. Eğer final paslarında ve pas trafiğinde biraz daha son vuruşları yapabilseydik, ilk yarıda farkı açabilirdik."

"SÜPER LİG"E İNANIYORUZ"

Oyuncuların maçtaki mücadelesinden son derece memnun olduğunu, bu sonuçla Süper Lig iddialarının sürdüğünü vurgulayan Hüsnü Özkara, şöyle devam etti:

"Oyuncularımın maçtaki mücadelesi beni son derece memnun etti. Biz buraya gelirken bu takımın şampiyon olacağını, şampiyon yapabileceğimizi, seyirciyle birlikte bunu başarabileceğimizi söylemiştik. Pazar günü oynayacağımız son maça çıkta galip gelip sonra da Süper Lig çıkmak için rakibimiz  olan Balıkesirspor ne yapar onu bekleyeceğiz. Olmazsa, plays off'ta bu cesur yürekli futbolcu kardeşlerimle Süper Lige çıkacağımıza inanıyoruz. İnşallah başaracağız." - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Orduspor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement