Osmangazi'de İki Haftalık Su Kesintisi - Son Dakika
Güncel

Osmangazi'de İki Haftalık Su Kesintisi

BUSKİ tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi'nde, 15 – 31 Mayıs tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacak.

14.05.2014 17:09  Güncelleme: 11:36

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Gülbahçe, Atıcılar, Santral Garaj, Küplüpınar, Zafer, Tuna, Koğukçınar, Namık Kemal, Selamet, Anadolu, Bahar, Vatan, Kemerçeşme ve Yeşilova mahalleleri ile civarında, 15 – 16 Mayıs tarihlerinde, 09.00 ile 19.00 saatleri arasında zaman zaman; Bağlarbaşı Mahallesi ve civarında da 16 – 31 Mayıs tarihleri arasında, 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmangazi'de İki Haftalık Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement