Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret

Osmaniye Belediyesi\'ne Ziyaret

Yeşilay Genel Başkanından Osmaniye Belediyesi'ne ziyaret.

09.04.2012 16:45

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret etti. Genel Başkan Balcı'ya ziyaretinde, Genel Başkan Asistanı Egemen Akyüz, Yeşilay Osmaniye Şubesi Başkanı Abdullah Çolak ve İLSAN-DER (Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi Necati Karataş eşlik etti.

Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı, "Türkiye buluşmaları" adı altında, Yeşilay'ın illerdeki şubelerini ziyaret ettiğini ifade etti. Balcı, "Amacımız toplumu zararlı alışkanlıklardan korumak ve daha sağlıklı bir toplumun oluşumuna katkıda bulunmaktır. Bu konuda belediyelerimizden ve valiliklerimizden büyük destek görüyoruz. Her kurumda bir Yeşilay temsilcisi oluşturacağız. Osmaniye'miz gerçekten temiz bir yer. Büyük illerde bağımlılık felakete dönüşmüş bir durumda. Bu konuda Yeşilay'a büyük ihtiyaç düşüyor. Koordineli çalışmalarla en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Yeşilay'ın her kurum tarafından desteklenmesi gerektiğini söyledi. Kara, "Geleceğimizi ve neslimizi her türlü tehlikelerden korumak bizim en önemli görevimiz. Hem kurumsal olarak hem de bireysel ve inanç olarak kötü alışkanlıklara karşı bir çalışma yapmamız gerekiyor. Gelecek neslimi kurtarmak zorundayız. Büyük gelişmiş ülkeler bu tip kötü alışkanlıklarla mücadele edemiyor. Ancak biz inancımız gereği, inançlı bir toplumda bu çalışmayı daha kolay başarabiliriz. Bu konuda Yeşilay için elimizden geln tüm destekleri sunmaya hazırız" dedi.

Başkan Kadir Kara ziyaret sonunda Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı'ya çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement