Osmaniye'de Esrar Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Esrar Operasyonu

Osmaniye\'de Esrar Operasyonu

Osmaniye'de düzenlenen operasyonda 204 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

12.10.2013 12:38

Osmaniye'de düzenlenen operasyonda 204 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Zeytinliğe bıraktıkları uyuşturucuyu almaya geldikleri sırada yakalanan 3 kişi ise gözaltına alındı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, D-400 Karayolu üzeri Yarpuz mevkiindeki uygulama noktasında, bir aracın polis ekiplerini fark ederek yavaşladığını ve daha sonra hareket ettiğini gördü. Çardak köyü istikametine doğru uzaklaşan 47 AF 978 plakalı şüpheli otomobilin peşinden giden ekipler, otomobili Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait istasyon yakınlarında terk edilmiş vaziyette buldu. Narkotik köpek 'Crayz' ile birlikte çevrede yapılan aramada zeytinlik araziye bırakılmış siyah poşetlere sarılı vaziyette yüklü miktarda esrar maddesi bulundu. Polis, araziye atılan esrarı bırakan kişilerin uyuşturucu maddeyi tekrar almaya gelebileceğini düşünerek, bölgede operasyon başlattı.

Olaydan yaklaşık bir gün sonra 06 BU 9486 plakalı otomobille uyuşturucu esrar maddesini almaya gelen E. B. (28), R. A. (20) ve M.V. A. (19) yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerindeki her iki araç incelenmek üzere emniyet otoparkına götürülürken, ele geçirilen 204 kilo esrar maddesinin tahmini değerinin yaklaşık 500 bin TL civarında olduğu öğrenildi. İfadeleri alınan şüpheliler, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçlarından adli makamlara sevk edildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Esrar Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement