Osmaniye'de Ömer Karaoğlu Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Osmaniye'de Ömer Karaoğlu Rüzgarı

Osmaniye\'de Ömer Karaoğlu Rüzgarı

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği etkinlikler Ramazan akşamlarını renklendirmeye devam ediyor.

08.08.2012 11:45

ÖMER KARAOĞLU'NDAN MUHTEŞEM BİR KONSER

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği etkinlikler Ramazan akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Her akşam birbirinden değişik programların yer aldığı etkinliklere Osmaniyeliler büyük ilgi gösteriyor.

Etkinliklerin dün akşamki bölümünde ise Osmaniye Belediyesi'nin organizasyonunda, Osmaniye İlim Sanat ve Kültür Derneği (İLSANDER)'in katkıları ile Ömer Karaoğlu konseri yapıldı.

Ömer Karaoğlu, birbirinden güzel ezgilerini Osmaniyeliler için seslendirdi. Cumhuriyet Meydanını dolduran vatandaşlar, Ömer Karaoğlu ile birlikte ezgilere eşlik etti. Kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ömer Karaoğlu, "Burada konser vermemize vesile olan Osmaniye Belediyesine ve Başkan Kadir Kara'ya, İLSANDER'e çok teşekkür ederim. Bizi sizlerle buluşturdular. Hepinizden Allah razı olsun. Ayrıca Ramazan ayınızı da yürekten kutluyorum" diye konuştu.

100 YETİM GİYDİRİLDİ

Program sırasında yaklaşan Ramazan bayramı nedeniyle İLSANDER tarafından 100 yetim çocuğa hediyeler verildi. İLSANDER Başkanı Süleyman Dağ, "Belediyemiz ile birlikte böyle önemli bir konser yaptığımız için mutluyuz. Derneğimiz yetim çocuklarımız için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 100 çocuğumuza bayram hediyesi verdik" dedi.

Ömer Karaoğlu konserini Şehit Türküsü ile tamamladı. Konserin sonunda Osmaniye Beleidyesi tarafından Ramazan etkinliklerine katkılarından dolayı İLSANDER başkanı Süleyman Dağ'a plaket verilirken, Ömer Karaoğluna da yine belediye tarafından Karatepe Kilimi, Osmaniye Yerfıstığı ve ürünleri, sanatçının karakalem portresi hediye edildi. Programı Osmaniye Belediye Başkan Vekili Mehmet Özkan, MHP Merkez İlçe 2.Başkanı Yusuf Çomu, belediye meclis üyesi Meryem Çapar Sümbül, İLSANDER Başkanı Süleyman Dağ ile çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmaniye'de Ömer Karaoğlu Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement