Otobanda birbirlerini böyle kovaladılar - Son Dakika
Güncel

Otobanda birbirlerini böyle kovaladılar

Yalova'da O-5 Otoyolu'nda yaşanan olayda, seyir halindeki otomobiller arasında tehlikeli bir kovalamaca yaşandı. Mavi otomobilin sürücüsü, arkasından gelen otomobile yol vermemek için riskli manevralar yaptı. Gişelere gelip durakladıktan sonra tekrar takibe başlayarak gözden kayboldular. Olay, araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.

08.08.2023 00:41

Otobanda birbirlerini böyle kovaladılar

BURSA - Otobandaki seyir halindeki otomobillerin tehlikeli kovalamacası Yalova'da yaşandır. O-5 Otoyolu'nda Osmangazi Köprüsü mevkiinde meydana gelen olay arkadan arkalarındaki seyir halindeki otomobilin araç içi kamerasına yansıdı.

Olay Yalova'nın Altınova ilçesinde meydana geldi. O-5 Otoyolu'nda Osmangazi Köprüsü mevkiinde ilerleyen 2 otomobil bilinmeyen bir nedenden dolayı tehlikeli bir takip içerisine girdi. Seyir halindeki mavi otomobilin sürücüsü arkasından gelen otomobile yol vermemek için riskli manevralar yaptı. Gişelere gelen otomobiller bir süre durakladıktan sonra tekrar takibe başlayarak gözden kayboldu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Otobanda birbirlerini böyle kovaladılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otobanda birbirlerini böyle kovaladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement