Otomobiliyle Kanala Uçtu - Son Dakika
Güncel

Otomobiliyle Kanala Uçtu

Otomobiliyle Kanala Uçtu

Çamlıca Mahallesi Karagözler Köyü yolu kenarındaki DSİ sulama kanalı içerisinde sabah saatlerinde ters dönmüş sadece suda tekerlekleri gözüken bir otomobilin olduğu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

02.07.2013 00:52

Çamlıca Mahallesi Karagözler Köyü yolu kenarındaki DSİ sulama kanalı içerisinde sabah saatlerinde ters dönmüş sadece suda tekerlekleri gözüken bir otomobilin olduğu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi'nde görevli dalgıç suya girerek otomobil içerisinde kimsenin olup olmadığını kontrol etti. Dalgıç, otomobilin içerisinde bir kişinin olduğu belirlendi. 26 PT 153 plakalı otomobil, çekici ile ilk olarak su kıyısına çekildi. Çekicinin kıyıya doğru çektiği otomobilden suya sarkan sürücü İsmail Kaplan'ı sudaki dalgıç, polislerin yardımı ile kanaldan çıkardı. 112 ambulansında görevli sağlık ekibinin yaptığı incelemede Kaplan'ın ölmüş olduğu belirlendi.

Geceleyin otomobiliyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına uçtuğu sanılan İsmail Kaplan'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobiliyle Kanala Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement