Otoparkçılığın Kitabı Yazıldı - Son Dakika
Güncel

Otoparkçılığın Kitabı Yazıldı

İSPARK Kurucu Genel Müdürü Kadir Gurbetci, Abdullah Demir ve Ali Karaahmet'in kaleme aldığı "Otopark Uygulamalarında Teknoloji, Çevre ve Emniyet Faktörleri" kitabı raflarda yerini aldı.

20.02.2014 16:48

Kadir Gurbetci, geleceğin altın sektörü olarak tanımladığı otoparkçılığın bir kitabının olmamasının büyük eksiklik olduğu düşüncesiyle bu kitabı yazmaya karar verdiklerini ifade etti.

Gurbetci kitabını anlatırken "Bu eser dünyanın farklı ülkelerinden otoparklara dair teknolojik ve çevreci model ve örneklerin; planlamacılara, yatırımcılara, üreticilere, tedarikçilere/distribütörlere, işletmecilere, denetleyicilere/yerel idarecilere ve akademik çalışma yapanlara sunulması amaçlanmaktadır. Bu çalışma otoparklara dair küçük bir nokta olarak ve başlangıç olarak düşünülmelidir. Akıl insanı diğer varlıklardan ayıran en büyük meziyettir. Akıllı insanlar hem hayattan bir kitap hissesi alır hem de kitaptan bir hayat hissesi alır." ifadelerini kullandı.

KİTAP BİLGİLERİ

Kitap Adı: Otopark Uygulamalarında Teknoloji, Çevre ve Emniyet Faktörleri Yazarlar: Kadir Gurbetci, Abdullah Demir, Ali Karaahmet'in Kategori: Araştırma - İnceleme Yayınevi: İlke Yayıncılık ISBN: 978-605-5961-38-1 Basım Yılı: 2014 Sayfa Sayısı: 256 sayfa Kitap boyutları: 13,5×21 cm.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Otoparkçılığın Kitabı Yazıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement