Oyaca Mahallesine Kültür Evi - Son Dakika
Güncel

Oyaca Mahallesine Kültür Evi

Oyaca Mahallesine Kültür Evi

Odabaşı, Oyaca'da vatandaşlar ile birlikte yemek yiyip sohbet ederken, mahalleye yapılacak kültür evi projesinin müjdesini verdi.

02.06.2012 12:07

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Oyaca'da vatandaşlar ile birlikte yemek yiyip sohbet ederken, mahalleye yapılacak kültür evi projesinin müjdesini verdi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ziyaret ettiği Oyaca Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Odabaşı, Oyaca'da vatandaşlar ile birlikte yemek yiyip sohbet ederken, mahalleye yapılacak kültür evi projesinin de müjdesini verdi.

KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, her mahalleye bir kültür evi projesine bir yenisini daha ekleyerek Oyaca Kültür Merkezini çok yakın zamanda hizmete açacacaklarını açıkladı.

Başkan Odabaşı'nın verdiği bilgiye göre Oyaca Mahallersi'ne yapılacak olan kültür merkezi 2 kattan oluşucak ve toplam 1350 m2 kullanım alanına sahip olacak. Kültür merkezi içersinde bir adet 312 m2'lik bayanlar lokali, 31.50 m2'lik mutfak, bay, bayan ve engelli wc'leri, 14 m2 gelin odası, bir adet de 410 m2'lik çok amaçlı salon yer alacak.

OYACALILARDAN TEŞEKKÜR

Oyaca halkı da, yıllardır mahallerin büyük sorunu olan kültür merkezinin yapılacağı olmasından mutlu olarak Başkan Odabaşı'nı alkışlayarak teşekkür ettiler. Odabaşı daha sonra mahallelilerle birlikte köy meydanında birlikte yemek yedi.

Başkan Yakup Odabaşı'nın Oyaca Mahallesine yaptığı ziyarete MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye meclis üyeleri, Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oyaca Mahallesine Kültür Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement