Ozan Doğulu Mambo'yu Sallayacak ! - Son Dakika
Güncel

Ozan Doğulu Mambo'yu Sallayacak !

Ozan Doğulu Mambo\'yu Sallayacak !

Ozan Doğulu muhteşem performansıyla Ege'nin cennet koyu Mambo Beach Club'da!

09.07.2012 19:21  Güncelleme: 19:22

Göz alıcı gösteriler ve canlı müzik konserleri ile ziyaretçilerine farklı bir eğlence deneyimi yaşatan Mambo Beach Club, bu hafta Ozan Doğulu'ya ev sahipliği yapacak. Ozan Doğulu eşsiz DJ performansıyla 14 Temmuz Cumartesi gecesi Mambo'da dinleyicilerine farklı bir deneyim yaşatacak.

Deniz, kumsal ve sınırsız eğlenceyi kaçırmamak için Mambo Beach Club'ı arayıp rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilir, biletlerinizi Biletix'ten satın alabilirsiniz.

Ozan Doğulu, 2010 yılında çıkardığı 130 Bpm isimli ilk albümünü yine ilk kez Mambo Beach Club'da dinleyicilerine tanıtmıştı. Bugüne kadar 2000'e yakın şarkıya, çok sayıda reklam ve film müzigine imzasını atan Ozan Doğulu çalışmalarına prodüktör, besteci, aranjör, piyanist ve DJ olarak devam ediyor.Doğulu, 1993 yılında kardeşi Kenan Doğulu'nun ilk albümü "Yaparım Bilirsin" i hazırlarken Zülfü Livaneli'den Kayahan'a, Tarkan'dan Sertab Erener'e, Gloria Gaynor'dan Sarah Brightman'a kadar birçok sanatçı ile sahne ve albüm çalışması yaptı.

Türkiye'nin önemli sanatçılarından Sezen Aksu'nun orkestra şefliğini uzun süre yürüten Ozan Doğulu, çalışmalarına prodüktör, besteci, aranjör, piyanist ve DJ olarak devam ediyor.

Ege'nin cennet koyu Mambo Beach Club, daha sonraki haftalarda ise Atiye, Sıla, MFÖ gibi isimleri ağırlıyacak.

14 Temmuz Cumartesi : Ozan DoğuluMambo Beach Club misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ozan Doğulu Mambo'yu Sallayacak ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement