Özel Alev Anaokulu Kapılarını Açıyor! - Son Dakika
Güncel

Özel Alev Anaokulu Kapılarını Açıyor!

Özel Alev Anaokulu Kapılarını Açıyor!

Özel Alev Anaokulu 5 Mayıs'ta öğrenci adaylarına ve velilere kapılarını açıyor!

30.04.2012 11:44

Özel ALEV Anaokulu, 5 Mayıs 2012, Cumartesi günü saat 11:00'de düzenlenen "Tanıtım Günü" ile tüm velilere ve öğrenci adaylarına kapılarını açıyor!

Avusturya Liseliler Vakfı tarafından kurulan Özel ALEV Anaokulu "Tanıtım Günü"nde veliler; okul yöneticileri ile tanışarak sorularını sorma imkanı yakalarken, çocuklar da kendileri için özel olarak hazırlanan aktivitelerle, okulu tanıma fırsatı bulacaklar.

Özel ALEV Anaokulu; Türkçeye hakim, 2 dil konuşan, ulusal kültürünün bilincinde ve yabancı kültürlere açık birer dünya insanı yetiştirmenin ilk basamağı olmayı amaç edinerek; nitelikli ve çağdaş altyapısı ve okul öncesi verdiği eğitimle, çocukların ilköğretim yaşantısına uyumlu bir geçiş yapabilmesini hedefliyor. 48-60 ve 60-72 aylık gruplarda iki Almanca öğretmeni (toplamda 8 Almanca öğretmeni) tarafından haftada 15 ders saati lisan eğitiminin verildiği Özel ALEV Anaokulu'nda öğrencilerin gelişimleri Orff, jimnastik, bilgisayar, görsel sanatlar, seçmeli etkinlikler ile (bale ve halk oyunları) de destekleniyor. Özel ALEV Anaokulu'nda çocuklar, öğretmenlerinin yanı sıra gün boyu 2 psikolojik danışmanın işbirliğiyle eğitim alıp takip ediliyorlar.

Türkiye'nin tek "Orff Model Okulu" unvanına sahip olan Özel ALEV Anaokulu ve Özel ALEV İlköğretim Okulu'nda öğrenciler, Carl ORFF tarafından geliştirilen, müzik, dans ve hareketin birlikte kullanıldığı Orff Eğitimi ile eğitiliyor.

Özel ALEV Okulları; çocukları ilköğretim birinci sınıfa ve ara sınıflara başlayacak aileleri, öğrenci adaylarıyla birlikte 1 Haziran 2012, Cuma günü saat 13:00'de Özel ALEV İlköğretim Okulu'nun, Özel ALEV Okulları Ömerli Kampüsü'nde gerçekleştirilecek, ara nakil sınavının da yapılacağı Tanıtım Günleri'ne bekliyor.

Özel ALEV Anaokulu'nun "Tanıtım Günleri"; 5 Mayıs 2012, Cumartesi günü saat 11:00'de tekrar gerçekleştirilirken, Özel ALEV İlköğretim Okulu'nun ara nakil sınavı ise; 1 Haziran 2012, Cuma günü 13:00'de öğrencilere sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Alev Anaokulu Kapılarını Açıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement