Cezaevinden İzinle Çıkan Baba, Eşini Dövdü, Kızını da Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Cezaevinden İzinle Çıkan Baba, Eşini Dövdü, Kızını da Bıçakladı

Kastamonu'da cezaevinden izinle çıkan baba, eşini ve bir kızını darp etti, diğer kızını da bıçakladı. Kendini eve kilitleyen babayı özel harekat polisi evden çıkardı.

08.09.2014 18:15  Güncelleme: 18:51

Kastamonu'da cezaevinden izinle çıkan baba, eşini ve bir kızını darp ettikten sonra diğer kızını da bıçaklayarak yaraladı. Ayrıca kızgın baba, kendisini hapsettiği evden Özel Hareket ekiplerinin operasyonuyla çıkartılabildi.

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, EŞİNİ DÖVDÜ, KIZINI BIÇAKLADI

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'nun Candaroğulları Mahallesinde Şüheda Sokak üzerinde ikamet eden S.O., Kastamonu Cezaevinden izin alarak dışarı çıktı. Daha sonra ikametine gelen S.O., ayrı yaşadığı eşi ve kızlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşi A.O.'yu ve kızını darp eden S.O., daha sonra diğer kızını da bacağından bıçaklayarak yaraladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Y.O., burada tedavi altına alındı.

KENDİNİ EVE KİLİTLEDİ

Ardından kendisini evin odasına kilitleyen S.O., bıçakla kendisini öldüreceğini belirterek, teslim olmayacağını söyledi.

ÖZEL HAREKAT POLİSİ EVDEN ÇIKARDI

Psikolog yardımıyla 3 saat ikna edilmeye çalışılan S.O., evin diğer camından gizlice giren Özel Harekat polislerinin müdahalesi ile yakalandı. Vücudunda bıçak kesiklerinin olduğu görülen S.O., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

AİLE İÇİ ŞİDDETTEN CEZAEVİNE GİRDİ

S.O'nun aile içi şiddetten dolayı cezaevinde yattığı öğrenildi. S.O'nun ayrıca cezaevine girmeden öncede bir çok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.


Cezaevinden İzinle Çıkan Baba, Eşini Dövdü, Kızını da Bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevinden İzinle Çıkan Baba, Eşini Dövdü, Kızını da Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Alien:
    Kastamonu'da yaşasam ben de aynı tip bir insan olurdum. Orası şehir mi la. 9 21 Yanıtla
  • xxx:
    benim abim de mahkum senede 4 kere 1 haftalıgına izin veriyorlar ve bence çok saçma cezaevinin bi caydırıcılığı yok her izne geldiinde evi cehenneme çeviriyo suçun zaten 3 de ikisni yatıyorlar. Onun da 5 de biri bittimi açık cezaevine geçiyorlar orası da çok rahat 20 6 Yanıtla
  • ASİ İHL Lİ:
    AKP milleti çıldırttı. Durmak yok kesmeye bıçaklamaya devam. 10 12 Yanıtla
  • reis:
    Bakırköye gönderin tedavi edilsin 11 3 Yanıtla
  • erol:
    ALİEN sen alyan anahtar takımının kaçıncı numarasısın 6 0 Yanıtla
  • pas:
    bunlara insan yüzü göstermiyeceksin 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement