Refüjde Mahsur Kalan Yavru Kediyi Kurtarmak İçin Tem'de Trafiği Durdurdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Refüjde Mahsur Kalan Yavru Kediyi Kurtarmak İçin Tem'de Trafiği Durdurdu

07.09.2017 09:17

TEM Otoyolu’nda refüjde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak isteyen kadın, hızla akan araçları durdurarak kediyi koruma altına aldı.

TEM Otoyolu'nda refüjde mahsur kalan yavru kediyi kurtarmak isteyen kadın, hızla akan araçları durdurarak kediyi koruma altına aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde meydana geldi. Adının Seda Fındıkoğlu olduğu öğrenilen kadın, aracı ile yolda seyrederken refüjde mahsur kalan bir yavru kedi fark etti. Aracını durduran Fındıkoğlu, kediye hızla akan yolda başka araçların çarpmaması için trafiği durdurdu. Korktuğu düşünülen kediye zarar vermeden bir süre yakalamak için uğraşan Fındıkoğlu, ikinci hamlesinde başarılı oldu. Kediyi yakaladıktan sonra ceketin içerisine koyan Fındıkoğlu, daha sonra veterinere götürmek üzere aracına koydu.

Yaşanan o anlar ise kameralara yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Refüjde Mahsur Kalan Yavru Kediyi Kurtarmak İçin Tem'de Trafiği Durdurdu - Son Dakika


Advertisement