Özel Öğrencilerden Gazete Özel - Son Dakika
Güncel

Özel Öğrencilerden Gazete Özel

Özel Öğrencilerden Gazete Özel

Gazete Özel' adıyla ilk sayılarını çıkardıkları gazetelerinin ikinci sayısı için Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ile röportaj yaptılar.

07.05.2012 23:48  Güncelleme: 23:47

MANİSA Şehitler İlköğretim Okulu özel eğitim sınıfından öğrenim gören zihinsel engelli öğrenciler, 'Gazete Özel' adıyla ilk sayılarını çıkardıkları gazetelerinin ikinci sayısı için Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ile röportaj yaptılar. Şehitler İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı'nda öğrenim gören zihinsel engelli öğrenciler Gamze Yılmaz, Şeyma Nur İpek, Emin Döğen, Beyza Kuzu, Serhat Yıldıra ve İrem Önder; Özel Eğitim Öğretmenleri Osman Uluç ve Selami Yeterge eşliğinde Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu'nu ziyaret ettiler.

Öğrencileri Belediye Encümen Salonu'nda ağırlayan Başkan Vekili Ustamehmetoğlu, Şehitler İlköğretim Okulu özel eğitim sınıfı hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Okulun ikili öğretim sistemiyle toplam 20 engelli öğrenciye hizmet verdiğini belirten Özel Eğitim Öğretmeni Osman Uluç, öğle grubunda zihinsel engelli öğrencilerin yer aldığını söyledi.

Ustamehmetoğlu ile röportaj yaptılar

'Gazete Özel' adıyla ilk sayılarını çıkardıkları gazetelerinin ikinci sayısı için Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu ile röportaj yapmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette, özel eğitim grubu öğrencilerinden Serhat Yıldıra, Başkan Vekili Ustamehmetoğlu'na çeşitli sorular yöneltti.

Manisa Belediyesi'nin engelli vatandaş için yaptığı çalışma ve düzenlemelerden memnun olduklarını ifade eden Yıldıra, yeni projeler arasında engelliler için bir çalışma olup olmadığını da sordu. Öğrencileri dikkatle dinleyen ve soruları yanıtlayan Başkan Vekili Ustamehmetoğlu, özel eğitim öğretmenlerini de çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özel Öğrencilerden Gazete Özel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement