Özlem Demir Diyarbakırlılar Gecesinde - Son Dakika
Güncel

Özlem Demir Diyarbakırlılar Gecesinde

Özlem Demir Diyarbakırlılar Gecesinde

Ünlü televizyon programı yapımcısı ve sunucusu Özlem Demir dün akşam Diyarbakırlılar birlik ve beraberlik gecesindeki sunumuyla geceye katılanları mest etti!

25.02.2014 10:45

Ünlü televizyon programı yapımcısı ve sunucusu Özlem Demir dün akşam Diyarbakırlılar birlik ve beraberlik gecesindeki sunumuyla geceye katılanları mest etti!

Diyarbakırlılar, sempatik televizyoncuya yoğun ilgi gösterdi

Önceki akşam Güngören Kültür Merkezinde Güngören belediyesinin ev sahipliğinde ve Demirkıran Arsa Ofisinin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Diyarbakırlılar Birlik ve Beraberlik gecesi, ünlü televizyon program yapımcısı ve sunucusu Özlem Demir'in muhteşem sunumuyla gerçekleşirken gecede Türk Halk müziğinin sevilen sanatçıları Mehmet Balaban, Hülya Evrensel ve Sevil Katran sahne aldı.

Sempatik sunucu Özlem Demir'in sunumunda yöresel folklor ekibinin gösterileriyle başlayan gecede Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ev sahibi olması hasebiyle bir selamlama konuşması yaptı. Diyarbakırlı stk temsilcileri belediye başkanına plaket ve çiçek takdim etti.

Gece de satır aralarında espriler yapan Özlem Demir'i Diyarbakırlılar çok sevdi, alkış yağmuruna tuttu. Medya TV'de Salı akşamları yayınlanan Yatırım Borsası programının yapımcısı ve sunucusu aynı zamanda da Demirkıran Arsa Ofisinin sahibi Abdullah Demirkıran'ın çabalarıyla birlik ve beraberlik gecesinde sırasıyla Sevil Katran; Diyarbakır türküsüyle Hülya Evrensel; Uzun havayla programlarına başlarken gecenin finalinde Thm sanatçısı Mehmet Balaman sahne aldı. Balaman, muhteşem repertuarı ve performansıyla Diyarbakırlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

İki haftalık tatil sonrası farklı bir TV'de!

Ünlü televizyon program yapımcı ve sunusu Özlem Demir; Ekin Türk TV'de Perşembe akşamları saat 17.00-19.00 arası Thm sanatçısı Ali Akyürek ile "yüreğinizdeki ezgiler" adlı programla hafta izleyicisiyle buluşacak.

Sempatik televizyoncu 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Sultanbeyli de Ordu Akkuşlular gecesini sunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özlem Demir Diyarbakırlılar Gecesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement