Pakistan'daki İntihar Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pakistan'daki İntihar Saldırısı

03.03.2014 19:45

Başkent İslamabad'daki adliye kompleksinde düzenlenen intihar saldırısını Ahrar ul Hind adlı örgüt üstlendi.

Başkent İslamabad'daki adliye kompleksinde düzenlenen intihar saldırısını Ahrar-ul Hind adlı örgüt üstlendi.

Örgüt tarafından yerel gazetelere gönderilen açıklamada, saldırının kendileri tarafından gerçekleştirilidiği ifade edildiği öğrenildi. Açıklamada, örgütün Pakistan Talibanı ile hiçbir bağlantısının olmadığı ve hükümetin barış müzakerelerine girişmesinin aldatıcı bir oyun olduğu belirtildi.

Açıklamada ayrıca Pakistan Talibanı'nın ateşkes ilan etmesi ile ilgilenmedikleri de kaydedildi.

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da, içerisinde avukatlık büroları ve idari mahkeme salonlarının bulunduğu adliye kompleksine bugün düzenlenen intihar saldırısında biri hakim olmak üzere 11 kişi hayatını kaybetmiş, 29 kişi de yaralanmıştı.

Pakistan Talibanı sözcüsü Şahidullah Şahid, örgütün saldırı ile ilgili hiçbir ilişkisinin olmadığını duyurmuştu. - İslamabad

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pakistan'daki İntihar Saldırısı - Son Dakika


Advertisement