Pakize Suda'dan Başkaldırı Kitabı: "Renkli Kalem" - Son Dakika
Güncel

Pakize Suda'dan Başkaldırı Kitabı: "Renkli Kalem"

Pakize Suda\'dan Başkaldırı Kitabı: "Renkli Kalem"

Pakize Suda'nın kaleme aldığı ve hayat üzerine denemelerinden oluşan "Renkli Kalem" isimli kitabı Destek Yayınları'ndan çıktı.

21.05.2013 18:02

Pakize Suda'nın kaleme aldığı ve hayat üzerine denemelerinden oluşan "Renkli Kalem" isimli kitabı Destek Yayınları'ndan çıktı.

Televizyon programcısı, köşe yazarı ve şarkıcı Pakize Suda'nın hayat üzerine denemeleri Destek Yayınları tarafından "Renkli Kalem" başlığıyla yayınlandı. Kitabın önsözünde şu not yer aldı:

"Aslına bakarsanız her zaman çok ciddi, önemli laflar ettiğimi düşünerek yazdım. Kendinizden bilirsiniz, insanoğlu böyledir. Fakat bana ilk günden itibaren "renkli kalem" sıfatını uygun gördüler. Şikayetçi miyim? Hayır. Ama fasulye pişirdiğinizi zannederken tencereden bamya çıkması gibi bir şey. Üstelik kraliçenin camgöbeği tayyörler giydiği İngiltere değil burası. Giyip çıkardığımız siyah, gri, bej. Hal böyle olunca "renkli kalem" olmaktan biraz işkillenmedim değil doğrusu. Uzatmayayım, tam 15 yıldır bana iyi bir şey mi dediler diye düşünüyorum. Ama sonuçta yapıştı kaldı üstüme. Ben de benimsedim. O kadar ki kitabın ismi ne olsun dediklerinde "Renkli Kalem!" diye bağırmışım. Ama hala elinizdeki kitabın çok ciddi, önemli fikirler içerdiğini düşünüyorum! Şöyle söyleyeyim: "Ölüm" kırmızı kalemle yazıldı diye kahkahalar attırır mı insana? Ne dersiniz?" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Pakize Suda'dan Başkaldırı Kitabı: 'Renkli Kalem' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement