Palyatif Hastaları Akartürk İle Moral Buldu - Son Dakika
Güncel

Palyatif Hastaları Akartürk İle Moral Buldu

Palyatif Hastaları Akartürk İle Moral Buldu

Ödemiş Devlet Hastanesi Palyatif Servisi hastalarına ve hasta yakınlarına Ödemişli Türkücü Bediha Akartürk moral konseri düzenledi.

27.07.2018 15:48  Güncelleme: 15:47

Palyatif servisi hastaları hemşerileri Bediha Akartürk ile moral bulurken Akartürk'e türkülerinde Özgür Can ve mutlu Adakçı eşlik ettiler.

Palyatif servisi hastaları Bediha Akartürk'e yoğun ilgi gösterdiler. Türkülerine tempo tutarak akışlarla eşlik ettiler.

Etkinliğe Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Ömer Koçak, Dr. Bilgehan Şahan Kayhan, Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy Palyatif servisi hastaları hasta yakınları hemşireler ve palyatif servisi görevlileri katıldı.

Yapılan etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Ödemiş Hastane Yöneticisi Dr. Ömer Koçak palyatif servisi hastaları ve yakınları için servis de düzenli olarak etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Koçak ; "Yeni ödemiş Devlet hastanesinin hizmet girmesiyle birlikte Ödemiş ve çevresi palyatif bakım ile tanıştı. Ödemiş devlet hastanesinin hayat geçmesiyle birlikte palyatif servisimizi 20 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başladı. Bu bölge yaşı ileride son dönem hastalarının yoğun olarak yaşamını sürdürdüğü bir yer. Bu hastalıklarla mücadele eden hastaların yakınları uzun dönem bu hastaların yanında kalmak zorun kalıyorlar. Biz hem onlara uygun düzenleme yaparak hastanenin mevcut konforunu artırdık hem de her ay belli eğlence programları yaparak, onlara moral vermek için bir ortam hazırlıyoruz. Temmuz ayı etkinliğimizde ülkemizin ve ilçemizin değerli sesi Bediha Akartürk'ü konuk ettik. Kendisini davet ettiğimizde memnuniyetle eşlik edeceğini söyledi. Hastalarımıza bir moral oldu. Sayın Bediha Akartürk'e etkinliğimize katılması nedeniyle teşekkür ederiz" dedi.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akartürk ; "Hastalarımızı mutlu görünce bende mutlu oldum. İnsanları sevindirmek gönlünü almak dünyada en güzel dudulardan biridir. Ben ayrıca bu kadar güzel çalışmayı Ödemiş'te gördüm başka yerde böyle bir çalışma yok. Biz her zaman için birlikte olacağız. Burada olduğum sürece destek vereceğim" dedi.

Akartürk ,ve Ömer Koçak program sonunda palyatif hastaları için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyerek birlikte pastayı kesip hastalara şifa dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Palyatif Hastaları Akartürk İle Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement