Paraşütçünün Düşma Anı Kamerada - Son Dakika
Güncel

Paraşütçünün Düşma Anı Kamerada

Paraşütçünün Düşma Anı Kamerada

Tekirdağ'da rüzgarlı havada uçuş yapan bir paraşütçünün düşme anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

17.06.2013 01:33

Tekirdağ'da rüzgarlı havada uçuş yapan bir paraşütçünün düşme anı amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Yamaç alanda ağaçların üzerine düşen amatör sporcu şans eseri kazayı yara alamadan atlattı.

Tekirdağ'ın paraşüt sporu ile önlü Uçmakdere köyünde yamaç paraşütü yapan Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy'un kamerasına rüzgarlı havada yamaç paraşütü yapan bir sporcunun düşme anı takıldı. 600 metrelik Ayvasıl Tepesi'nden havalanan sporcu, rüzgarın etkisi ile dengesini kaybederek yamaç alandaki ağaçların üzerine düştü. Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy ve arkadaşları ağaca asılı kalan sporcuyu mahsur kaldığı yamaçtan çıkartı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan İstanbullu sporcu, paraşütünün ağaçlardan kurtarılmasının ardından İstanbul'a geri döndü.

Rüzgarlı havada uçuş yapan sporcunun dengesini kaybederek düştüğünü kaydeden Tekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy, "Biz çekim yapıyorduk. Bir sporcunun düştüğünü kameramla kaydettim. Daha sonra ben ve arkadaşları amatör sporcuyu mahsur kaldığı yerden kurtardık. Allah korumuş yara almadan kurtulmuş." dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Paraşütçünün Düşma Anı Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement